Det var like før den uskyldige hunden skulle avlives. Så dukket DENNE mannen opp!

Livet til en liten Beagle fra Colombus i Ohio (USA) ble reddet, etter at en dedikert dyreelsker tok godt vare på ham.

Gregory, som den 2-årige hunden ble døpt, ble funnet på gaten i april, og tatt med til en dyrevernsorgansiasjon. Der ble han undersøkt av en veterinær. Han hadde skabb, og var full av infeksjoner og parasitter.

Hunder som Gregory er sjeldent førstevalgt til de som kommer for å adoptere med seg en hund, så han ble satt på listen over hunder som skulle avlives. Hvis ingen adopterte han innen noen få uker, skulle han avlives.

Og i grevens tid dukket Joe Kirk opp.

Joe og kona Schenley er grunnleggerne av «Hound Rescue and Sanctuary» – en organisasjon som tar seg av hunder som ingen ønsker å adoptere.

Joe har gjort det til sitt oppdrag å regelmessig hjelpe hunder i nød, og finne nye hjem til dem. Da han hentet Gregory, var det bare 2 dager igjen til de skulle avlive ham.

Vanligvis pleier Joe å transportere hundene han henter i en boks, men da Gregory åpenbart ikke ville stenges inn, fikk han sitte i baksetet på veien hjem.

Noen minutter senere fikk Joes kone tilsendt en video: Gregory krøp betatt opp i fanget på Joe. Han var bare så søt at Joe måtte filme ham.

Schenley publiserte et bilde av Gregory på Facebook, og responsen var enorm. Det søte bildet ble delt over 10.000 ganger, og til slutt hørte paret fra et annet par – som ønsket å adoptere ham.

For en fin liten hund! Heldigvis fant Joe ham i tide.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook