Hunden ble funnet på gaten, alene og uten pels. Men SE hvordan han ser ut i dag!

Dyr som behandles dårlig er noe av det verste jeg vet. De er forsvarsløse, spesielt hvis de forlates alene på gaten.

Det skjedde med hunden Dex.

Han ble funnet på gatene i Texas i januar, og sendt til Austin Animal Center. Til å begynne med så det mørkt ut for den lille hunden, som knapt var ett år gammel. Han veide bare 4,5 kilo og veterinærene fryktet at han ville miste synet. Han hadde en hudinfeksjon som hadde gjort at han mistet all pelsen, bortsett fra på halen.

I tillegg hadde han for lav produksjon i tårekanalene, noe som førte til at øynene hans var tørre. Han blunket hele tiden, ifølge veterinæren.

Etter en liten stund på veterinærklinikken, la personalet merke til noe. Dex likte å pakke seg inn i fleece tepper.

Dex’ tilstand ble sakte men sikkert bedre.

«Etter en uke var han så avslappet at han begynte å logre litt med halen. Etter en uke til begynte han å tygge på ben, leker, og leke med andre hunder.» forteller Signe Corbin hos Austin Animal Center.

En dag bestemte personalet seg for å dele historien om Dex på Facebook-siden sin. Han fikk til og med sin egen hashtag, #dexupdate, hvor folk kunne følte med på ham daglig. Noen sendte donasjoner, leker og fleecepledd til ham – alt for å gjøre helbredingsprosessen enklere for den stakkars hunden.

En av de som fulgte med på Dex på Facebook var Beth Legacki. Hun og familien hadde tidligere adoptert hunder som hadde blitt reddet, og da hun hørte historien om Dex, visste hun hva hun måtte gjøre. Hun måtte adoptere ham!

I dag ser han slik ut, og han får alt han trenger. Kjærlighet, lek, mat og tak over hodet.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook