Kvinnen finner en livløs hund på stranden. Når den nekter å spise, innser hun at noe er galt!

Hvordan hadde verden sett ut uten våre godehjertede, firbente venner? Helt sikkert en god del mørkere og kaldere enn nå.

Megan Rose fra New York er en person som virkelig gir planeten vår håp. Hun elsker hunder, og hvis hun ser et dyr som har det dårlig, handler hun umiddelbart.

Når Megan og kjæresten sist reiste på ferie til den Dominikanske republikk, var det meste som vanlig. Paret besøker den lille øynasjonen hvert år, men dette året skulle det bli annerledes.

Da de gikk langs stranden, fikk de øye på noe uvanlig.

«Vi hadde vært der i 20 minutter. Vi gikk på stranden og jeg fikk øye på noe. ‘Jeg vedder på at det er en hund som ligger der borte’ sa jeg. ‘Ikke gå dit, det er ikke derfor vi er er’ svarte kjæresten min.» forteller Megan.

Men Megan hadde allerede bestemt seg. Hun gikk nærmere for å se, og fant en korthåret, sort hund.

Det første hun oppdaget med hunden, som senere ble døpt Rumba, var at den oppførte seg veldig rart.

Hun skjønte straks at Rumba var hjemløs, sulten og tørst. Megan og kjæresten dro til hotellets restaurant, hentet noen pølser, skar dem opp og la dem foran hunden.

Man skulle tro at en sulten, hjemløs hund kaster seg over all mat den kommer over. Men ikke Rumba.

Hun plukket forsiktig opp maten og løp sin vei.

Et innlegg delt av Megan Rose (@meg00rose)

«Hun tok med seg maten og begravde den 10 meter bort. Så kom hun tilbake og hentet mer mat, som hun begravde 15 meter bort.» forklarer Megan.

Det tok en stund før hun skjønte seg på hundens merkelige oppførsel – men årsaken knuste hjertet hennes.

Rumba gravde ikke ned maten fordi hun ikke var sulten. Hun begravde maten fordi hun trodde det var den siste maten hun ville få – noensinne.

Megan ble så knust at hun følte at hun måtte gjøre noe. Hun begynte å planlegge å frakte Rumba til New York, og finne et fosterhjem til henne. Og med hjelp fra en lokal dyrevernsorganisasjon, klarte hun det!

Et innlegg delt av Megan Rose (@meg00rose)

Alt gikk bra, bortsett fra da Rumba kom ut av buret på flyplassen i New York.

«Vi åpnet buret, og Rumba hoppet ut og tisset over hele meg.» forteller Megan.

Paret hadde 2 hunder fra før, men det tok ikke lang tid før de bestemte seg for å adoptere Rumba selv.

«Jeg trodde det var begrenset hvor mye kjærlighet jeg kunne ha til en hund…men da jeg møtte Rumba følte seg det på en helt ny måte.» sier Megan.

Takket være lidenskapelige dyrevenner som Megan, får mange firbente en ny sjanse i livet. Hun fortjener all respekt vi kan gi henne.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook