Den døve hunden ble omplassert 5 ganger før han fant et hjem. Se hvordan den nye eieren lærer han triks!

Hunden Ivor ble omplassert 5 ganger, fordi han ble født døv. Men nå har han endelig funnet en som vil ha ham til tross for handikappet. Han har til og med lært seg å forstå tegnspråk!

Den nå 10 måneder gamle valpen fikk en tøff start på livet. Det var ikke mange som ville adoptere den døve hunden, og de som prøvde seg måtte bare gi ham tilbake, fordi de ikke klarte å dressere ham.

Etter å ha vært innom 5 forskjellige familier, endte Ivor opp hos dyrevernsorganisajonen RSPCA.

Når Ivor først kom til organisasjonen, hadde han store problemer med å stole på mennesker – men takket være mye kjærlighet, omsorg og oppmerksomhet, kom han etter hvert ut av skallet sitt.

I desember i fjor kom endelig den etterlengtede forvandlingen. En kvinne ved navn Ellie Bromilow besøkte organisasjonen, og ble umiddelbart forelsket i Ivor. Men i motsetning til alle de andre som hadde prøvd seg på å ta vare på Ivor tidligere, brydde hun seg ikke om at han var døv.

Ellie så heller på det som en utfordring – og lærte hunden å forstå tegnspråk!

Nå ha Ivor allerede lært seg kommandoer som «sitt» og «kom», men Ellie forteller at han også er godt i gang med å lære seg «ligg», «bli», og «rull rundt».

Møt den talentfulle hunden i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook