Dommeren lar hunden bestemme rettssakens utfall. Avgjørelsen hans rører meg til tårer!

At hunden er menneskets beste venn har lenge vært et godt kjent uttrykk for de fleste. Og det finnes mange historier som støtter det.

Det oppstår virkelig et unikt forhold mellom hund og eier. Våre firbente venner setter virkelig pris på alt de får av oss, og betaler tilbake med endeløs kjærlighet og lojalitet. Å miste eller bli fratatt hunden sin er derfor enhver hundeeiers største mareritt.

Denne mannen stilte opp på nasjonal TV for å kjempe for å få hunden sin tilbake.

Mannen havnet nemlig i krangel med en kvinne, som mente at hunden hans var hennes.

De klarte aldri å komme til enighet, og saken deres endte dermed opp i retten hos dommeren Judith Sheindlin – fra det populære TV-programmet Judge Judy.

Kvinnen hevder at hun kjøpte hunden av en person på gata, mens mannen sier at det er hans hund, og at han aldri har solgt den.

Nå går videoklippet fra rettssaken viralt, og årsaken er helt fantastisk.

For Judge Judy var det bare én måte å fastslå hvem som eide hunden på: hun ba om å få hunden inn i rettssalen – slik at han selv kunne avgjøre hvem han ville bo med.

Så fort hunden ble satt ned på gulvet, hadde han bestemt seg. Han løp rett bort til mannen – og Judge Judy hadde fått nok bevis.

Kvinnen ble trist og sa at hun hadde kjøpt hunden som en gave til moren sin, men til ingen nytte. Hunden hadde pekt ut sin rettmessige eier, og får nå dra hjem igjen.

Se videoklippet selv nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook