Mannen hører en merkelig lyd fra kjelleren i det nye huset sitt. Får sjokk når han åpner døren!

Når man flytter inn i en ny bolig, er det ikke uvanlig å finne gamle eiendeler som husets forrige eier har etterlatt seg. Men denne mannen fra St. Louis i USA gjorde en veldig uvanlig oppdagelse i det nye huset sitt.

Når han åpnet døren til kjelleren, forventet han bare å se en helt vanlig kjeller – i verste fall full av gammel skrot. Men det han fikk øye på sjokkerte ham. I kjelleren fant han en fastkjedet pitbull!

Etter at sjokket hadde passert, ringte mannen til organisasjonen Stray Rescue of St. Louis, som hovedsaklig tar seg av hjemløse hunder.

«Jeg har nettopp kjøpt et hus og det står en pitbull fastkjedet i kjelleren. Jeg vet ikke hvor lenge hun har stått der nede.» forklarte han dem.

Da organisasjonens frivillige ankom huset for å ta seg av pitbullen, så de for seg at hunden de skulle møte var nervøs og redd. Men tvert imot, hunden var lykkelig – og logret med halen!

«Hun ble så glad for å se oss, og når vi slapp henne løs klarte hun ikke å slutte å hoppe.»

Den mørke kjelleren var full av avføring og skrot, og så ut til å ha vært den stakkars pitbullens hjem i en god stund.

Heldigvis var hunden i god helse og hoppende glad, til tross for å ha levd i ensomhet i mørket. Hunden ble døpt «Jumping Bean», og nå er det bare et spørsmål om tid før noen adopterer henne og gir henne et nytt hjem.

Det er ganske utrolig at hun ikke er mer skeptisk til fremmede mennesker, med tanke på måten hun ble behandlet på. Eierne ville ikke ha henne lenger, så de etterlot henne bare i kjelleren. En forferdelig skjebne, men heldigvis kom redningen akkurat i tide.

Møt den hoppende glade pitbullen i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook