Hundene begynner å bjeffe når kvinnen nærmer seg. Så oppdager hun den hjerteknusende årsaken!

Dyrerettighetsaktivisten Josiane Almeida fra den brasilianske byen Lagoa da Prata hadde allerede vært vitne til mange redningsaksjoner. Men da hun en dag fikk et tips om en hund i nærheten som trengte hjelp, ble hun og ektemannen sjokkert av synet som ventet dem.

Midt ute på en øde landevei lå det enhund – bundet fast i en gammel sekk. Det var bare hodet hans som stakk ut av sekken, så han klarte ikke å røre seg. Da Josiane nærmet seg den stakkars hunden, begynte den å bjeffe. Og til slutt skjønte den unge kvinnen hvorfor.

Det var nemlig ikke bare én hund der. En liten valp løp rundt i ring rundt den hjelpeløse moren sin. Og da Josiane og ektemannen kom helt bort til de, kunne de høre at det var flere valper i sekken.

«Det er det verste tilfellet av dyremishandling jeg noensinne har sett.» sier Josiane.

Etter at hundene hadde fått mat og drikke, tok Josiane med seg den lille familien til en veterinær, som heldigvis kunne bekrefte at valpene var friske og raske.

Veterinæren hadde dog en dårlig nyhet om moren. Hun led av en ondartet svulst. Det knuste hjertet til Josiane. Hun mistenkte da at eieren hadde dumpet henne fordi han ikke råd til behandlingen.

Men alt håp var ikke ute. Veterinæren sa at hunden kunne reddes med cellegift, men kostnadene var store. Da bestemte Josiane og ektemannen seg for å dele historien om hunden, og dele en video av henne på Facebook – i håp om at noen ville donere noen kroner til behandlingen.

Videoen har nå blitt sett av over 5 millioner mennesker, og donasjoner begynte raskt å tikke inn fra hele verden. Hunden holder nå på å komme seg etter den første runden med cellegift, og behandlingen ser ut til å ha positive effekter.

Se videoen fra redningen nedenfor.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook