Flyselskapet tvinger familien til å sette hunden i bagasjehyllen. Når de lander er han død!

Det blir stadig mer vanlig å ta med seg kjæledyrene sine på ferie. De er en del av familien, og for mange er det utenkelig å etterlate hunden eller katten hjemme.

Men for noen dager siden skjedde det noe utrolige tragisk, som sikkert vil få mange til å tenke seg om to ganger før de tar med seg kjæledyret sitt på et fly igjen.

Det finnes mange regler og rutiner man må forholde seg til når man reiser med dyr, spesielt hvis man skal utenlands. De må ha pass og, vaksiner, og noen land tillater ikke kjæledyr på fly da heller. Hvis du har et lite dyr, kan du i enkelte tilfeller ta det med deg inn i kabinen, men større dyr må plasseres i lasterommet.

Da en familie på mandag skulle fly med sin 10 måneder gamle franske bulldogg, endte alt i tragedie. Familien, bestående av en mor og 2 barn, satt på et United Airlines fly, da personalet ba henne om å legge hunden i bagasjehyllen over setet.

Ifølge personalet stakk vesken hunden satt i ut i midtgangen, og han kunne dermed ikke på gulvet ved familiens føtter.

En medpassasjer, June Lara, skrev i ettertid om den tragiske hendelsen på Facebook.

Hunden skal ha hylt og skreket i en liten stund, før han ble helt stille.

«Det var ingen lyd å høre når vi landet og de åpnet vesken hans. Han rørte seg ikke når familie sa navnet hans. Mens moren prøve å gjenopplive den 10 månder gamle hunden, holdt jeg babyen hennes i armene.

Hjertet mitt knuste, og jeg gråt med dem mens hun strøk over den livløse kroppen hans.»

En annen passasjer, Maggie Gremminger, skrev også om hendelsen, på Twitter:

«På slutten av flyturen fant kvinnen hunden sin død. Hun satt i flyet og gråt og gråt, og alle passasjerene på flyet ble knust.»

«Dette var en tragisk ulykke som aldri skulle ha skjedd, fordi dyr aldri skal plasseres i håndbagasjehyllen. Vi tar på oss fullt ansvar for denne tragedien og beklager for familiens sorg. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for å hjelpe dem. Vi undersøker nå hendelsen grundig for å sikre at det ikke skjer igjen.» sier Charlie Hobart, talsperson for United Airlines.

Jeg kan ikke engang forestille meg hvor utrolig vondt dette må ha vært for kvinnen og barna.

Del denne artikkelen slik at alle blir klar over denne faren!

Lik oss på Facebook