Den handikappede hunden skulle avlives. Men så møtte hun DENNE kvinnen!

De fleste dyreoppdrettere bryr seg virkelig om de små skapningene de avler fram. Men noen av dem er dessverre bare ute etter å kjenne seg noen raske kroner. Og de dyrene som blir født med feil eller midannelser, og ikke er attraktive for kjøpere, har liten sjanse til å overleve.

Pitbull-valpene Quigley og Hansel ble født i Texas i USA, og det ble straks klart at de ikke var som de andre valpene i kullet. De ble født med ganespalte, en deformasjon av overkjeven og leppene, som også kan forekomme hos mennesker.

Oppdretteren hadde ingen interesse for de «stygge» valpene, og hadde tenkt å avlive dem. Men heldigvis ble de to valpene oppdaget av organisasjonen Mac’s Mission, før det var for sent.

Mac’s Mission spesialiserer seg på å hjelpe dyr med misdannelser. Siden det er veldig vanlig at hundeopprettere parer hunder som er beslektet med hverandre, har veterinærene hos Mac’s Mission mye erfaring med ganespalte.

Rochelle Steffen, grunnleggeren av Mac’s Mission ble forelsket i Quigley ved første øyekast. Hun og broren Hansel ble først plassert i en fosterfamilien, men Rochelle visste at hun ville adoptere lille Quigley selv.

Rochelle hadde pitbull fra før – store, snille Mac. Og da Rochelle kom hjem til Mac med Quigley for første gang, tok han henne umiddelbart under vingen sin. Siden har de to vært uatskillelige.

Det er Mac som er inspirasjonen bak Mac’s Mission. Han har en tøff fortid, med mange sykdommer og operasjoner. Han pleier å ta godt vare på alle valpene han møter, men denne gangen fikk han en lillesøster – for livet.

Quigley blomstrer som aldri før, selv om ganespalten gør det vanskelig for henne å spise og drikke. Men hun føler seg hjemme, og hun har en godhjertet storebror som passer veldig godt på henne.

Er hun ikke søt?

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook