Hunden går bort til en fremmed på flyplassen. Da avsløres en hemmelighet som sjokkerer eieren!

Jeg vet ikke hvordan det er med andre, men jeg blir i alle fall både glad og rørt hvis en fremmed hund kommer og vil hilse på meg.

Med det er ikke alle hunder som liker å hilse på fremmede mennesker. Hunden Cora for eksempel, pleier aldri å forlate eierens side.

Derfor ble 23 år gamle Madison Palms, Coras eier, veldig overrasket da hunden plutselig gikk fra henne på flyplassen. Hunden spaserte bestemt mot en mann hun aldri hadde sett før – og satte seg ned ved siden av ham.

Først skjønte ikke Madison hva som foregikk – men etter å ha snakket med mannen, innså hun at Cora var smartere enn hun først hadde trodd.

Madison adopterte Cora i fjor sommer, og oppdaget raskt at det var noe veldig spesielt med hunden. Cora kunne føle hva andre følte, og Madison tenkte derfor at hun ville være perfekt som terapihund. Så hun begynte å trene Cora.

Men Cora hadde levd et tøft liv. De forrige eierne hennes behandlet henne dårlig, og tok henne aldri med til veterinæren. Heldigvis endret alt seg da Madison adopterte henne, og siden har hun ikke forlatt sin nye eiers side.

Bortsett fra den ene hendelsen i februar, da Madison og Cora var på flyplassen.

Den fremmede mannen så ut til å sette pris på hundens selskap, og Madison bestemte seg for å spørre hvem han var. De snakket en stund, og han fortalte at han selv hadde hatt en hund – som gikk bort dagen før.

Madison ble sjokkert. Hun visste at Cora hadde en spesiell evne til å kjenne på seg at noen trengte trøst. Men hun visste ikke at hun var så god. På et eller annet vis følte hun at mannen var trist etter å ha mistet sin egen hund, og gikk for å trøste ham.

Madison filmet Cora og mannen, og publiserte videoen på Facebook-profilen sin. Videoklippet har fått nesten en halv million visninger!

For en fantastisk hund! Vi har mye å lære av våre firbente venner.

Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook