Mannen reiser landet rundt med hundene sine. Som han reddet fra en tragisk situasjon!

Det er alltid spennende å dra på lange reiser, men det kan også bli noe ensomt. Da er det godt å ha med seg noen trofaste følgesvenner på turen.

Jordan Kahana reiser mye, men han er aldri alene på tur. Siden 2016 har han hatt det beste reisefølget han kan ønske seg.

Det hele startet med at Jordan skulle kjøre en lang biltur – fra Los Angeles til Colorado. Reiseruten strekker seg gjennom vakker natur, og store ørkenområder – inkludert beryktede «Valley of Death».

Midt i den tørre ørkenen, i veikanten ved en lang strekning, så han plutselig noe som fikk han til å kaste seg på bremsen. Det satt to små valper ved siden av veien. Jordan reagerte umiddelbart. Han tok med seg valpene i bilen, og kjørte til nærmeste veterinærklinikk så fort som mulig.

Veterinæren kunne fortelle at strekningen han fant valpene på er kjent for at folk dumper kjæledyrene sine der.

De to valpene Jordan fant var ca 8 uker gamle søsken, og de var ekstremt dehydrert etter den nådeløse varmen ute i ørkenen. Heldigvis slapp de unna uten skader.

Men Jordan klarte ikke å fortsette turen sin – det var én siste ting han måtte gjøre. Han betalte for vaksinene valpene trengte, og adopterte dem øyeblikkelig.

Siden den gang har de tre vært uatskillelige. De har reist sammen gjennom nesten hele USA. De har kjørt gjennom 35 stater, og lagt over 50.000 kilometer bak seg.

Jordan, som opprinnelig er fra Chicago, døpte valpene Sedona og Zeus. De tre reiser fortsatt rundt, og Jordan dokumenterer eventyrene deres på Instagram-kontoen sin.

For å gjøre jobben sin trenger Jordan bare internett-tilgang, så han kan reise mye og samtidig få jobben gjort. Det tror jeg både han og hundene hans setter stor pris på.

For en fantastisk trio!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook