En fremmed la fra seg en pakke i bilen hennes og løp sin vei. Når hun innser hva det er, får hun sjokk!

En kvinne i Skottland satt og kikket ut stuevinduet sitt en morgen, da hun plutselig så noe merkelig ute på gaten.

En ukjent bil stoppet utenfor huset hennes. Først tenkte hun ikke så mye på det, men så så hun hva sjåføren gjorde. Han gikk ut av bilen sin – og bort til kvinnens ektemanns bil. Han åpnet den ulåste døren, og satte fra seg noe i framsetet.

Kvinnen reagerte umiddelbart og løp ut for å se hva som foregikk, men da hun kom ut var mannen allerede borte – og i bilen fant hun en vettskremt og forvirret hund.

Kvinnen fikk sjokk. Hvordan kunne noen bare forlate hunden sin i bilen til noen fremmede? Hunden var mager og dårlig stelt. Kvinnen visste ikke hva hun skulle gjøre, så hun kontaktet SPCA, en organisasjon som jobber med å hjelpe dyr i nød.

Organisasjonens arbeidere kom umiddelbart til stedet for å ta seg av den stakkars hunden, som de døpte Kenny.

Selv om ingen vet hvor Kenny kom fra, var det klart at han hadde opplevd noe forferdelig. Likevel var han snill og forsiktig med menneskene rundt seg.

Politiet prøver nå å finne ut hvem det var som etterlot hunden i kvinnens bil. De har sikret seg bilder fra alle overvåkingskamera i nærheten, og jobber for å identifisere mannen.

Det er virkelig ufattelig at noen er kald nok til å forlate en vakker skapning som Kenny alene. Heldigvis er han i bedre hender nå!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook