Kvinnen tok med seg en naken og enøyd katt hjem. Hundens reaksjon? Fantastisk!

Vennskap kan dannes mellom de mest ulike personligheter – og ofte på kryss og tvers av forskjellige arter.

Phoebe Gill hadde ingen planer om å skaffe seg en katt. Den 24 år gamle kvinnen hadde allerede sin trofast hund, Alaska. Men da hun så en liten kattunge, som manglet både pels og det ene øyet, skjedde det noe med henne.

Stitch, som den renrasede sphinxkatten het, hadde skadet sitt venstre øye. Et problem som enkelt kunne ha blitt løst med rask behandling. Men eieren orket ikke å gjøre noe med saken, og etterlot dyret for seg selv istedet.

Hos dyrevernsorganisasjonen Stich bodde på, ble øyet til den lille katten så dårlig at det til slutt ikke kunne reddes. Veterinæren måtte amputere det. I tillegg måtte den lille katten holdes varm med en liten ullgenser, fordi den ikke hadde nok pels til å holde seg varm selv.

Phoebe hadde hørt om Stitch av noen venner, og da hun møtte katten for første gang, sovnet den umiddelbart i armene hennes. Da skjønte Phoebe at hun ikke hadde noe valg. Stitch måtte bli med henne hjem!

Hun var dog litt nervøs for hvordan hunden Alaska ville reagere – men det ble snart klart at det ikke var noe å bekymre seg for. Alaska akseptere det nye familiemedlemmet på en rolig og vennlig måte.

Siden har Stitch og Alaska vært uatskillelige. De leker sammen, koser sammen, spiser sammen, og hvis Stitch får bestemme, går de også tur sammen.

Det finnes virkelig ingen grenser for vennskap. Hunder og katter, som i årevis har blitt ansett som erkefiender, har altså ingen problemer med å like hverandre. Vakkert!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook