Hun finner en trist og forlatt pitbull på kennelen. Når hun ser nærmere, oppdager hun det utenktelige!

Sarah Sleime er en ekte dyrevenn. Hun jobber som frivillig for den amerikanske organisasjonen Greater Charlotte SPCA, og hjelper til med å ta vare på hjemløse dyr.

Da hun en dag besøkte en kennel i nærområdet, fikk hun øye på en pitbull som satt helt alene i et av burene. Det var noe med hunden som fikk hjertet hennes til å slå ekstra hardt. Hun skjønte at de triste øynene hadde vært gjennom mye.

Men da Sarah gikk nærmere, så hun at det faktisk falt en tåre fra det ene øyet til hunden.

Selv om hunder ikke gråter som oss mennesker, var det åpenbart at den stakkars hunden var veldig trist.

Sarah kunne se at det var en tispe som nettopp hadde fått valper. I tillegg var hun overvektig og det virket som hun var i dårlig helse.

Hun fikk høre fra personalet at hunden, som heter Cinnamon, ble dumpet utenfor kennelen. Sannsynligvis hadde hun blitt brukt til avl, og eierne hadde ikke bruk for henne lenger.

Sarah begynte å si noen trøstende ord til Cinnamon, mens tårene trillet fra hundens øyne. Og når hun så det, skjønte hun at hun måtte hjelpe den triste hunden. Så hun fikk en ide.

Hun tok opp mobiltelefonen sin og filmet et 37 sekunder langt videoklipp av den triste hunden. Så lastet hun opp klippet på Facebook-siden sin, og ba vennene sine om hjelp.

Men hun aldri forestille seg hvor stor effekt videoen ville ha. I løpet av den første dagen hadde 700.000 mennesker sett klippet. Folk fra hele verden hørte fra seg og ville hjelpe Cinnamon.

En av dem var Meghan Shelton og hennes familie.

De kjente Sarah fra flr, og Sarah visste at de ville være den perfekte familien for Cinnamon. Og bare noen dager senere kom hun endelig hjem til sin nye familie.

I tillegg til nye eiere, fikk Cinnamon også en ny lillebror: hunden Blu.

For at hunden skulle kunne legge den grusomme fortiden sin bak seg, ga de henne også et nytt navn. I dag heter hun Rosie, og har ingen grunn til å være trist lenger.

Nedenfor kan du se videoklippet som ble Rosies redning.

BILDE5

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook