Mammaen er urolig for sin deprimerte sønn. Da gir hun ham en gave som forandrer livet hans helt!

Det er umulig å forstå seg på hva depresjon innebærer hvis man ikke har vært der selv. Mange ganger kan det plage folk i lang tid, og da kreves det noe ekstra for å få vedkommende ut av det.

Peter Coukoulis var dypt deprimert i mange år, noe som bekymret moren. Derfor bestemte hun seg for å gi ham en veldig spesiell julegave – en gave som ville forandre livet hans for alltid.

Peter bor sammen med familien i Florida. I mange år jobbet han i det amerikanske forsvaret, men som så mange andre soldater, fikk han det tøft når han kom hjem. Det var vanskelig å tilpasse seg det sivile livet igjen, og han led av depresjon og posttraumatisk stresslidelse.

26-åringen isolerte seg fra venner og familie, og kunne få aggressive utbrudd når som helst. Han hadde også problemer med å sove, og var ofte paranoid.

Mammaen Dena var svært bekymret for sønnens tilstand. Alt hun ville var å se sønnen glad igjen – og det var da hun fikk den geniale ideen.

I all hemmelighet forberedte hun en overraskelse for sønnen. Da julen bare var noen uker unna, ga hun Peter en tidlig julegave.

Hele familien hadde samlet seg ved kjøkkenbordet, og Dena ga Peter en stor pakke.

Peter løftet forsiktig lokket av esken, og brøt umiddelbart ut i tårer. I pakken lå det en søt liten valp!

Dena visste at hunder er til stor hjelp når man behandler posttraumatisk stresslidelse, og Peter fikk seg en ny bestevenn.

Forhåpentligvis får Peter og den søte lille valpen mange fine opplevelser sammen i årene fremover!

Nedenfor kan du se når Peter åpner gaven.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook