Den torturerte hunden river seg løs og løper mot 12-åringen. Sekunder senere forstår alle hvorfor!

Hundekamper er ulovlige, men de forekommer likevel ganske ofte. Den argentinske mastiffen Oogy hadde ikke blitt brukt som kamphund – han ble brukt for at de andre hundene skulle trene på ham.

Oogy hadde det ikke bra der. Det ene øret hans var revet av, ansiktet hans deformert og han hadde et stort hull i hodet.

Når han ikke lenger kunne brukes som sparringspartner for kamphundene, ble han kastet inn i et bur – uten mat og drikke. Der skulle han ligge helt til han døde. Enten av skadene, eller av mangelen på mat og vann.

Heldigvis ble han funnet av politiet, som tok ham med til en veterinær. Da hadde han trolig vært skadet og uten mat i 5 dager.

Om det var skjebnen, tilfeldigheter eller Guds verk, er det ingen som vet. Men Oogy hadde mer hell nå enn han noensinne hadde hatt.

Da han var på vei ut fra veterinærklinikken for å gå en liten tur, rev han seg plutselig løs – og kastet seg på en 12 år gammel gutt. Hva var det den mishandlede hunden skulle gjøre nå?

Men til tross for alt det grusomme han hadde blitt utsatt for, var det fortsatt kjærlighet i ham – han ville bare slikke gutten i ansiktet.

Gutten, som var hos veterinæren sammen med broren og pappaen Larry, hadde nettopp avlivet familiens 17 år gamle katt.

Familien ble så berørt av Oogys historie at de bestemte seg for å adoptere ham.

Hunden fikk da et helt nytt liv, fylt med kjærlighet. Hver natt fikk han sove i Larrys seng, og betalte familien tilbake med sitt nærvær.

De trivdes så godt at Larry til og med skrev en bok om Oogy, for å gjøre folk oppmerksom på problemene rundt hundeslagsmål.

Etter 12 år sammen, var det dog tid for å si farvel. Til tross for en tøff start på livet, fikk Oogy mange fine år med den nye familien.

Han led aldri hos Larry og familien.

For Larry ble avskjeden spesielt tung. Oogy hadde lyst opp hverdagen hans i 12 år, og etterlot seg et stort tomrom.

Men Oogy er virkelig et bevis på at håpet aldri er ute, uansett hvor mørkt det ser ut.

Møt Oogy og familien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook