Hunden nekter å forlate området som brenner. Årsaken er hjertevarmende!

Roland Tembo Hendel bor sammen med familien sin, på en gård i Sonoma County i California. Da en fryktelig skogbrann brøt ut, kunne ikke familiens eiendom reddes.

Alt gikk så utrolig fort. Når familien oppdaget brannen, var det nesten for å sent å flykte. De skjønte at de ikke ville klare å redde alle dyrene sine, da det ikke var plass til de åtte geitene deres i bilen.

I full panikk, prøvde de i siste øyeblikk å få med seg kattene og hundene sine. De lyktes, men med ett unntak: Odin, en pyreneerhund, nektet å bli med. Til slutt løp han bort fra bilen – mot røyken og flammene.

Familien hadde ikke noe valg. For å redde seg selv, måtte de dra umiddelbart – selv uten Odin. Og det gjorde. De forlot gården i full fart, og etterlot Odin og geitene.

Etter å ha kommet seg i trygghet, kunne de fortsatt ikke tro hva som hadde skjedd. I full fortvilelse brøt de ut i tårer. De gråt ikke bare fordi de hadde mistet gården sin, men også dyrene.

Neste morgen hadde brannen roet seg ned, og familien kunne vende hjem. Bygningene på gården lå i ruiner, biler var ødelagt, og marken var svidd.

Men midt i all håpløsheten, oppdaget familien plutselig noe utrolig. I det fjerne fikk de øye på Odin – og åtte geiter!

Plutselig ble sorgen erstattet med eufori. De glemte at gården var ødelagt, og ble overlykkelig for at dyrene var i live. Odin haltet litt og hadde blitt litt missfarget i pelsen av brannen, men var ellers i god helse.

Hendel-familien mistet alt bortsett fra dyrene sine. For å gjenoppbygge livene sine, har de nå satt i gang en innsamlingsaksjon. Så langt har de fått inn over 80.000 amerikanske dollar, og familien ser optimistisk på fremtiden.

Selv om familien ikke vet hvordan Odin klarte å redde seg selv og geitene fra flammene, er de utrolig stolte over den modige hunden. Og det har de all grunn til!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook