Hunden ser eieren henge et tau i taket. Da innser han alvoret og handler umiddelbart!

Det finnes ingen venn i verden som er like trofast og hengiven som en hund. Bare spør 25 år gamle Byron. Han hadde ikke levd i dag hvis det ikke hadde vært for hans lojale firbente venn.

Byron, som bor i Gloucester i England, falt inn i en alvorlig depresjon etter at forholdet med kjæresten tok slutt. Da tok han til flasken for å undertrykke smerten og sorgen.

Etter flere måneder med hard drikking, gikk Byron ned i kjelleren. Han lagde en løkke av et tau, og skrev et avskjedsbrev til familien. Han hadde bestemte seg – han ville ikke leve lenger. Og skulle derfor ta selvmord.

Byron hadde drukket seg skikkelig beruset, og forberedte seg på å forlate verden. Men så oppdaget han at hunden hans, Geo, hadde noe i munnen.

Geo, den 6 år gamle walisiske bullmastiffen, hadde tauet i munnen – helt tygget i stykker. Og hunden nektet å gi tauet fra seg.

Byron trodde først at Geo ville leke – men så oppdaget han at hunden bare tygget videre på tauet.

I dag sier Byron at han ikke hadde vært i live hvis det ikke hadde vært for Geo.

«På en eller annen måte tror jeg Geo visste hva jeg skulle gjøre. De har en sjette sans når det gjelder ting som dette. Han følte at noe ikke var riktig.» sier han.

Geos hurtige handling var nok til å få Byron på andre tanker. Han har siden jobbet hardt for å takle depresjonen, men kort tid etter selvmordsplanen, fikk han et nytt hardt slag i ansiktet.

Veterinæren fant en stor svulst i Geos hode, og kreften spredte seg til muskler og ben.

Byron startet en innsamlingsaksjon for å kunne gi Geo den medisinske behandlingen han trengte, men dessverre sto ikke livet hans til å redde.

Geo døde kort tid etter at han reddet eierens liv.

Byron sørget imidlertid for at Geo fikk leve sine siste dager til det fulle, og han er utrolig takknemlig for at hans beste venn ga ham den største gaven noen kan få – livet!

Del gjerne Byron og Geos historie med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook