Den forsvunne tispa hadde vært borte i 2 år. Se hvordan hun reagerer når hun lukter på eieren igjen!

Tispa Pakita ble reddet fra livet på gaten av den argentinske dyrevernsorganisasjonen El Arca Animal.

Men til tross for kjærligheten og omsorgen hun fikk der, virket det som om hunden fortsatt var sterkt preget. Mens de andre hundene rundt henne ble adoptert en etter en, forble Pakita hos organisasjonen i 2 år.

En dag bestemte en av de ansatte, Silvia Ferreyra, seg for å publisere et bilde av Pakita på Facebook, i håp om å finne et hjem til henne. Det hun ikke visste, var at Pakita allerede hadde en familie.

«Vi fikk umiddelbart en melding fra en kvinne som sa at hunden tilhørte sønnen hennes, og at han hadde lett desperat etter henne.» sier Silvia.

Neste dag kom Ariel Naveira for å se om det faktisk var hans elskede hund. Øyeblikket han møtte Pakita er så sterkt at du bare må se det med egne øyne:

Først nærmer Pakita seg forsiktig og snuser litt på mannen. Men så fort hun kjenner igjen lukten, mister hun befatningen helt! Hun hopper og logrer med halen, og slikker Ariel i ansiktet. Det var ingen tvil om at de to kjente hverandre fra før!

«Det var vakkert!» sier Ariel. «Jeg var så trist for å ha mistet henne, men å få henne tilbake var spektakulært. Ingen ord kan beskrive denne følelsen.»

For en utrolig gjenforening.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook