Familien betaler for at veterinæren skal avlive hunden. Men 6 måneder senere avsløres en forferdelig løgn!

Alle dyreeiere anser kjæledyrene sine som medlemmer av familien sin, det kan vi alle være enige om. Men det er også uunngåelig at vi må ta farvel med våre pelskledde venner til slutt.

Det er alltid tungt å se kjæledyret sitt bli gammel og syk, når de en gang var så livlig og frisk. Mange velger å avlive kjæledyrene sine for å unngå at de lider. Det er en tøff beslutning å ta, men det er ofte for det beste.

Det følte Tawny Coates også, da den kjære bokseren henne, Zoey, ble syk.

Zoey var nesten 10 år gammel da hun fikk en svulst på ryggen, og begynte å få kramper. Coates-familien skjønte at de snart måtte si farvel til Zoey. Hun var tydelig syk og det føltes som om slutten nærmet seg.

Siden Tawny ikke hadde hjerte til å ta med hunden sin til veterinæren for å avlive henne, spurte hun faren sin om han kunne gjøre det.

Tawny tok farvel med sin elskede hun og så på at faren tok henne med seg. Familien betalte 1700 kroner for avlivning og kremering av hunden. Veterinæren sendte også et kondolansekort til familien, som kom i posten noen dager senere.

Familien var knust, og Tawnys barn tok det spesielt tungt. Seks måneder senere begynte Tawny å lete etter en ny hund for å fylle tomrommet i familien – selv om ingen kunne erstatte Zoey.

Hun visste at hun ville ha en bokser, så hun fant en Facebook-side som jobbet med å finne nye familier til forlatte bokserhunder.

Men da hun bladde gjennom Facebook-siden, så hun noe som fikk hjertet til å stoppe.

På et av bildene så hun en hund som kikket rett på henne – det var Zoey! Tawny trodde først hun hadde blitt gal.

Men da hun så nærmere, ble hun stadig mer overbevist om at det faktisk var Zoey – som hun hadde tatt farvel med seks måneder tidligere.

Tawny kunne se at bildet var tatt hos veterinæren. På Facebook-siden stod det skrevet at hunden hadde behov for umiddelbar adopsjon.

Familien tok da kontakt med veterinæren for å finne ut av hva som hadde skjedd. Og det var da historien begynte å ta flere forskjellige retninger. Ifølge veterinæren, Mary Smart, forklarte hun Tawnys far at Zoey ikke trengte å avlives i det hele tatt…

Veterinæren hevder at hun anbefalte en operasjon, men at faren var utålmodig og insisterte på at hunden skulle avlives. Tawnys far sier at den samtalen aldri fant sted.

Ifølge Mary Smart ville hun redde hundens liv, og hun ville ikke la Zoey dø uten grunn. Hun tok pengene, og brukte dem på å fjerne svulsten istedet.

Det eneste hun beklager i dag, er at hun ikke kontaktet Coates-familien og fortalte hva som hadde skjedd.

Etter mye fram og tilbake er Zoey endelig gjenforent med familien, og hun er frisk som en fisk!

Nedenfor kan du se en videoreportasje om historien.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook