Hunden rømte tilbake til dyrebeskyttelsen 11 ganger. Så skjønte de hva han prøvde å si!

Dette er den utrolige historien om Gumby, en 7 år gammel hund som bor på dyrehjemmet Charleston Animal Society.

På dyrehjemmet er han godt kjent. Han har nemlig blitt levert dit hele 11 ganger. I løpet av de siste 2 årene har Gumby blitt adoptert 7 ganger og kommet tilbake til dyrehjemmet 8 ganger. 3 ganger har han blitt funnet på gaten.

Gumby er en veldig energisk hund, og han kan ha vært en jakthund før han først ble plassert i dyrehjemmet. Personalet ble umiddelbart forelsket i ham, og fant et godt hjem til ham… Som varte i 3 dager.

Da måtte de finne et nytt hjem til ham igjen. De lyktes, men denne gangen varte det bare i 6 dager. Etter den tredje adopsjonen, rømte han selv tilbake til dyrehjemmet – hele 4 ganger. Eieren bestemte seg da for å levere ham tilbake, da han åpenbart ikke ønsket å bo hos ham.

Gumbys fjerde adopsjon derimot, gikk bedre. Da tok det hele 4 måneder før han var tilbake – etter å ha blitt funnet på gaten. Den femte adopsjonen varte bare i 2 måneder, før det samme skjedde igjen. Denne gangen ble han funnet nesten 5 kilometer unan dyrehjemmet.

Personalet innså etterhvert at Gumby hørte hjemme hos dem. Der hadde han familien sin: det vennlige personalet som tok så godt vare på ham.

De bestemte seg derfor for å beholde Gumby, og siden har han ikke rømt en eneste gang.

Og det skulle vise seg at han faktisk var veldig nyttig å ha. Stadig vekk hjelper han til med å roe ned andre hunder, som er nervøse når de først kommer dit.

Men ikke nok med det. Gumby pleier også syke kattunger, som har øyeinfeksjon. Hver annen uke donerer han blod, som brukes til å hjelpe kattene med infeksjon.

Gumby følte seg nok ikke komfortabel hos noen av familiene han ble adoptert av, fordi han visste hvor han hørte hjemme.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook