Katten vekker eierne midt på natten. Når de innser hvorfor, blir det full panikk i huset!

Sophie Hellyer, kjæresten Mike Sawyer, den 15 måneder gamle datteren April, og de to kattene Prixie og Simba bor sammen i Wiltshire i England.

Siden Sophie og Mike ble foreldre, er det ikke bare deres liv som har tatt en helomvending. Kattene i huset har også måtte vent seg til det nye familiemedlemmet – noe de har gjort utrolig bra.

Livet til den lille familien var perfekt, helt til kvelden 14. november 2016, da de fikk seg en skremmende opplevelse som de aldri vil glemme.

Da klokken var rundt 1 på natten, ble paret vekket av at katten Simba klorte febrilsk i teppet. Irritert prøvde Mike å få katten til å slutte, men bare sekunder senere hoppet Pixie også opp i sengen og begynte å klore. Atferden var veldig uvanlig for de to kattene.

Da hun trodde at en av kattene kanskje måtte på do, reiste Sophie seg fra sengen for å åpne døren. Da løp Pixie i en enorm fart inn på barnerommet til April. Sophie løp etter for å hente katten, men da hun skrudde på lyset skjønte hun hva som var galt.

Lille April lå hjelpeløs i sengen og holdt på å kveles. Sophie ropte på Mike, som umiddelbart kom løpende. Siden ingen av de hadde tatt noen førstehjelpskurs, måtte de handle instinktivt. Den 25 år gamle pappaen begynte å klappe datteren på ryggen, og etter noen klapp, falt det fire små biter ut av jentas munn. April slapp unna uskadet.

Men foreldrene trengte en stund for å takle sjokket. De ble skremt av det som falt ut av jentas munn, som de nå holdt i hendene: druer!

Siden Sophie og Mike ønsker å gi datteren sin sunnest mulig mat, gir de henne mye frukt og grønnsaker – også ettermiddagen før denne kvelden. Etter hendelsen skjønte foreldrene imidlertid at datteren ikke hadde tygget alle druene, men ganske enkelt svelget noen hele.

Sophie og Mike er evig takknemlige for kattene Pixie og Simba, som gjorde de oppmerksomme på faren. Hvis ikke kunne det ha gått skikkelig ille for April.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook