Hun hørte rykter om hunden som gråter på fjellet om natten. Når hun klatrer til topps, finner hun noe utrolig!

Trinity Smith hadde hørt rykter om en hund som pleide å bjeffe og ule på toppen av et fjell i Colorado, USA. Hun er veldig glad i dyr, og følte at hun måtte hjelpe. Kanskje var det en ensom hund der oppe som trengte hjelp?

I det øde landskapet på fjellet var det ingen hus eller folk, så sannsynligheten for at det var en tam hund der opp var liten. Mange trodde derfor at lydene de hørte derfra var en prærieulv.

Men det var all grunn til å gå opp på fjellet for å se. Det hadde nemlig forsvunnet en hund i området noen uker tidligere. Selv om sjansen var veldig lite, kunne det være hunden Chloe som stod på fjellet og bjeffet.

Trinity hadde bestemt seg. I forrige uke gikk hun for å lete.

Det tok ikke lang tid før hun skjønte at ryktene hun hadde hørt var sanne. Da hun kom opp på fjellet hørte hun noe som ulte. Men det var umulig å høre hvor det kom fra.

Det ble kveld og Trinity måtte avbryte søket. Men neste dag gikk hun ut igjen, denne gangen med vennen Sean Nichols.

De ropte og skrek etter hunden i tre timer uten resultat. Men akkurat i det de skulle gi opp, hørte de et hyl.

Denne gangen klarte de å fastslå hvor lyden kom fra – og da tok det ikke lang tid før de fant en mager hund, sammenkrøllet på en stein. Det var åpenbart at hunden hadde et stort behov for hjelp, og den hadde nok ikke overlevd mye lengre hvis det ikke hadde vært for Trinity og Sean.

De visste det ikke da, men hunden de fant var 14 år gamle Chloe. Hun hadde løpt sin vei på en tur med eieren, seks uker tidligere. Etter forsvinningen hadde eieren lett etter henne hver dag i flere uker, men ikke funnet henne.

Seks uker alene på fjellet hadde vært tøft for den gamle hunden. Hun veide bare 12 kilo og kroppen hennes var nesten bare hud og ben.

Trinity og Sean løftet hunden og bar henne med til bilen sin. Samtidig annonserte de på sosiale medier at de hadde funnet hunden.

Da tok det ikke lang tid før eieren tok kontakt med Trinity for å se om det faktisk var Chloe. De avtalte å møtes, og i mellomtiden kjøpte Trinity og Sean hundemat. På parkeringsplassen utenfor dyrebutikken møtte de eieren.

Når en så gammel hund som Chloe går ned så mye i vekt, er det alltid en risiko for at kroppen ikke orker mer. Men denne jenta var sterk, og bare noen dager etter redningen begynte hun allerede å se bedre ut.

Trinity og Sean ble gode venner med Chloe, og har siden vært å besøkt henne hjemme hos eieren.

Mange takk til Trinity og Sean, som nektet å gi opp søket etter den stakkars hunden. Dette er ekte dyrevenner som gjør verden til et bedre sted.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook