Eieren kommer hjem til en deprimert hund. Men når han ser hva hunden skjuler, får han sitt livs sjokk!

Kjærlighet er virkelig den sterkeste kraften i verden. Ting som rase, religion eller kjønn spiller ingen rolle når to skapninger elsker hverandre.

Vennskap er også en form for kjærlighet, og det er få ting som er søtere enn når to dyr har et godt vennskap. Men det er også tydelig at dyr føler seg veldig trist når de mister en kjær venn, noe som skjedde med hunden Crosby – dobbelt opp.

«For omtrent seks måneder siden mistet Crosby kattevennen sin, og for litt over en måned siden mistet han sin beste hundevenn, som han har hatt som sin beste venn siden han var bare åtte uker gammel.» sier Crosbys eier.

Crosby er en fantastisk hund som er veldig lojal mot venner og familie, og tapet av begge bestevennene hans gikk hardt inn på ham.

Først trodde Crosbys eier at hunden var som vanlig. Men snart ble det klart at Crosby følte seg ensom, og lengtet etter en venn.

En dag når eieren kom hjem fra jobb, ventet hans elskede hund på ham ved døren. Crosby satt der, men var ikke like ivrig som han pleide. Istedet virket det som han prøvde å vise eieren noe. Da eieren fulgte etter ham, løp Crosby mot badet – og der fikk eieren sitt livs sjokk.

«Jeg har aldri sett denne lille katten før, og selv om jeg har en luke i døren, er den for høyt over bakken til at denne lille krabaten kan ha klatret inn. Det må ha vært Crosby som tok henne med inn. Kattungen var også veldig lik den katten Crosby mistet for seks måneder siden.» sier eieren.

Mannen gikk rundt til alle i nabolaget og spurte om noen av de eide kattungen, noe ingen av de gjorde.

«Jeg tok den med til veterinæren for å se om hun hadde en microchip, men det hadde hun ikke. Hun var imidlertid kastrert noen dager tidligere og var omtrent 4 måneder gammel.»

Mannen tok med katten til et nærliggende dyrehjem, med det var fullt så de kunne ikke gjøre noe annet enn å avlive den.

Da bestemte mannen seg for å ta katten selv – det var jo åpenbart at Crosby ville ha en ny venn.

Uten Crosbys kjærlige instinkt, er det ikke sikkert at det hadde gått så bra for denne lille katten.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook