Den forlatte hunden satt fastlenket i snøen i 4 lange år. Men se nå når dyrevennen griper inn og gjør DETTE!

Dette er helt utenkelig for meg, men åpenbart finnes det fortsatt folk som ikke forstår hvor mye ansvar det å eie et dyr innebærer.

For de aller fleste er alle dyr , enten det er en katt, hund, hamster eller ku, like verdifulle og fortjener å bli behandlet med kjærlighet og respekt. Men det finnes også mennesker som behandler dyrene sine på forferdelige måter.

Dette er Diesel. Han er en hund som har levd et tøft liv, og på mange måter gjennomgått ting som ingen fortjener, verken dyr eller mennesker.

I fire lange år satt hunden fastlenket utenfor eierens hus i Tukon, Canada. Yukon ligger på grensen til den amerikanske delstaten Alaska, hvor det ikke er uvanlig at temperaturen synker til under 40 minusgrader.

Diesel fikk aldri varme eller kjærlighet. Istedet ble han ofte mishandlet, og angrepet av andre dyr.

Som du kan se på bildene, er skadene godt synlige. Blant annet hadde han tørket blod og is i pelsen da han ble reddet fra marerittet.

Det var dyrevernsorganisasjonen Animal Advocates som fikk tips om Diesel og at noe ikke var riktig.

En redningsaksjon ble igangsatt, og noen dager senere ble Diesel hentet – og fraktet til en veterinær.

Snart fikk Diesel den omsorgen han trengte. Veterinæren kastrerte ham, og fjernet en svulst.

Etter å ha vært i et fosterhjem en periode, kom redningsarbeiderne på besøk. Diesels nye eiere fortalte dem at han var en utrolig vennlig hun, en skikkelig «kosebamse».

Han gikk fra å være sjenert og reservert, til å være en utrolig kjærlig hund.

Det er mange ord som kan beskrive hva jeg føler om Diesels tidligere eiere, men jeg velger å fokusere på den positive siden av historien istedet. Noen godhjertede mennesker har gjort det til sin oppgave å redde dyr fra slike situasjoner, og det fortjener de all verdens respekt for.

Få med deg hele historien om Diesel i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook