Han reddet løvens liv. Men syv år senere ignorerer han alle advarsler om å nærme seg henne!

Vi har nok alle sett fantastiske videoklipp og bilder av ville dyr i løpet av livene våre, men dette klippet traff meg virkelig rett i hjertet.

For 7 år siden, reddet zoologen Kevin Richardson 2 små løver, som holdt på å drukne i en elv etter at moren hadde forlatt dem.

Uten Kevins hjelp hadde løvene mest sannsynlig dødd – eller blitt drept av krypskyttere senere i livet. Og de store kattungene var ikke redde for å vise sin takknemlighet til den reddende engelen.

Kevin tilbrakte mye tid med dem gjennom oppveksten deres. Han og løvene, som han Kalte Meg og Aimee, ble fort en uatskillelig trio.

«De er sjelevennene mine. Det er som med mennesker: du møter mange i løpet av livet ditt, men bare noen få fanger hjertet ditt.» sier han.

Kevin Richardson kommer fra Sør-Afrika, og har viet livet sitt til de ville dyrene i Afrika.

Han omtales ofte som «mannen som kan snakke med løver», fordi han har utviklet et helt spesielt forhold til dyrene gjennom alle årene han har jobbet med de.

For noen år siden spilte han inn en mini-dokumentar hvor han leter etter Meg og Aimee, som hadde blitt sluppet ut i villmarken.

I dag lever de som vanlige løver, og jakter på andre dyr for å overleve – til tross for at de aldri lærte seg dette som barn.

Derfor var det en del usikkerheter i luften, for hvordan Meg og Aimee ville reagere på å møte Kevin.

Løvene, som nå er 10 år gamle, reagerte aggressivt når kameramannen nærmet seg. Et øyeblikk senere bestemte Kevin seg for å gjøre et forsøk, og nærmet seg løvene forsiktig.

Utstyrt med et lite kamera, tar han seg ned i en elv, hvor en av løvene ser ut til å tilbringe mye tid. Og det som skjedde når løven fikk øye på ham? Fantastisk!

Se den rørende gjenforeningen i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook