I flere år drepte denne kvinnen uskyldige dyr for moro skyld. Når hun plutselig døde, jublet mange!

27 år gamle Melania Capitan fra Spania hadde en veldig kontroversiell lidenskap: hun elsket å jakte, og drepte utallige dyr i løpet av flere år. Bildene av dyrene hun drepte publiserte hun på internett, og på bloggen sin beskrev hun stolt og detaljert om jaktturene sine.

Men Melanias hobby var ikke godt likt av alle. Hun hadde over 10.000 tilhengere på ulike sosiale medier, men dyreaktivister fra overalt i verden la ingenting mellom linjene. De truet henne, og ønsket henne død.

Etter å ha mottatt over 3000 hatefulle og truende meldinger, gikk hun til politiet i 2016. Men de kunne ikke gjøre noe med saken, da det var vanskelig å finne ut hvem som befant seg på den andre siden av meldingene.

Nå har den unge jegeren blitt funnet død i sitt eget hjem, med et selvmordsbrev ved siden av seg.

Melanias tilhengere ble forskrekket, og mente at det var alle de hatefulle meldingene som knuste henne. Samtidig jubler aktivister fra hele verden, og sier at hun fikk som fortjent.

Presidenten i den spanske jaktforeningen «Royal Spanish Federation of Hunting» har nå annonsert at de vil anmelde de som har sendt truende meldinger til Melania.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook