10-åringen kastet hunden inn i flammene. Når eierne ser ham igjen, bryter de ut i tårer!

Den søte lille valpen Polo led en forferdelig skjebne i hjembyen sin i Canada. Noen 10-åringer, som antakeligvis kidnappet valpen fra eiernes veranda, kastet ham inn i et rent helvete – i den best bokstavelige forstand.

De kastet Polo i en brennende peis. Pelsen hans tok umiddelbart fyr. Heldigvis kom han seg ut fra marerittet, men han fikk alvorlige skader.

Han fikk 2. grads forbrenning og røykskader. Konsekvensene av barnas grusomme handling var forferdelige. Polo fant veien hjem selv, og da eierne så ham fikk de sjokk.

Polo ble umiddelbart fløyet til organisasjonen «Save A Dog», 600 kilometer unna.

Etter den traumatiske hendelsen fikk ikke Polo returnere hjem. På den ene siden var eierne bekymret for sikkerheten hans, og på den andre siden var han ikke komfortabel hjemme selv.

Men på veterinærklinikken viste Polo at han fortsatt har mye glede i seg. Han logret med halen, og koste seg med de ansatte.

«Han blir bedre og bedre.» sier veterinæren Dr. Watson. «Han ser mye bedre ut nå, enn for en uke siden.»

«Polo betyr veldig mye for oss. Vi ble kjent med ham da han bare var en liten baby. Og vi har opprettholdt kontakten med familien hans.» sier Katie Powell fra Save A Dog.

Heldigvis fikk ikke den stakkars valpen noen varige skader. Etter 6 uker med behandling var han i god helse igjen. Og forhåpentligvis får han seg snart et nytt hjem, som får han til å glemme den forferdelige opplevelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook