Den store hunden nærmer seg jentas sykehusseng. Det han har på ryggen vil forandre livet hennes!

Det sies at hunden er menneskets beste venn. Men for 11 år gamle Bella, er Grand Danoisen George mye mer enn bare det. George er Bellas helt.

Da Bella var liten, ble hun diagnostisert med den sjeldne, genetiske sykdommen Morquio syndrom. Sykdommen gjør at Bella blir mer og mer bevegelseshemmet jo eldre hun blir – og det finnes ingen behandling som kan hjelpe henne.

For noen år siden advarte legene Bellas familie, om at hun snart ikke ville være i stand til å gå selv. Men de ga ikke opp. De begynte å undersøke muligheten for å skaffe en tjenestehund til datteren sin, og det var det som førte dem til George.

George snudde helt om på livet til Bella. Den store, sterke hunden har på seg en vest – som Bella kan holde seg fast i og støtte seg på, slik at hun kan gå.

For å gi tilbake til George, har Bella vært i kontakt med organisasjonen «Barkpost», som organiserer såkalte «drømmedager for hunden». Sammen med Bella, planla de en hel dag for George, som vil få enhver hale til å logre!

Alt fra å spise saftige hamburgere, til å leke i snøen. George ble hyllet som den fantastiske hunden han er.

Uten George hadde Bella vært avhengig av en rullestol, så hun er evig takknemlig for den friheten hunden gir henne. Sammen har de årevis med nye eventyr og opplevelser foran seg.

Nedenfor kan du se en video fra drømmedagen til George.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook