I 2 år prøvde de å få tak i hunden. Når de endelig fanget den, var det bare en person som kunne roe ham ned!

Vanligvis blir dyr takknemlige når de reddes fra forferdelige situasjoner. Men med hunden Houdini var det ikke så enkelt. Igjen og igjen stakk løshunden av når hjelpende hender nærmet seg.

Houdini ble for første gang observert for to år siden i Los Angeles, og organisasjonen Hope For Paws ble innkalt for å hjelpe. Det skulle være en enkel oppgave for de frivillige dyrevennene, men Houdini ville det annerledes.

Heldigvis ga ikke arbeiderne opp. Ved flere anledninger var de ganske nære, men Houdini hadde dårlige erfaringer med folk – han fikk derfor panikk hver gang de nærmet seg. Dag etter dag prøvde de å vinne tilliten til den stakkars hunden, men til ingen nytte.

Til slutt stengte de han inne, men Houdini var smart – og kom seg unna igjen.

Til slutt fikk de en genial ide: en hjemløs mann ved navn Mike hadde matet Houdini med jevne mellomrom, og sørget for at han ikke sultet ihjel. Organisasjonen spurte derfor Mike om hjelp, og endelig fikk de tak i hunden.

Først ble hunden livredd, og visste ikke hva som foregikk. Men når Mike strøk han forsiktig, roet han seg etterhvert ned.

Houdini ble fraktet til nærmeste veterinær, hvor han ble undersøkt og behandlet.

Også begynte den lange veien til en bedre tilværelse. Houdini fikk den hjelpen han trengte, og venter nå spent mens Hope For Paws prøver å finne et hjem til han.

Få med deg hele historien om redningsaksjonen i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook