5-åringen ligger på hunden og stirrer på skjermen. Grunnen til at moren gråter er hjertevarmende!

Den unge mammaen Shanna Niehaus delte dette spesielle øyeblikket på Facebook, som nå rører tusenvis av mennesker til tårer:

«Ser dere dette øyeblikket? Jeg har aldri opplevd noe lignende. I går fikk min 5 år gamle autistiske sønn møte sin nye tjenestehund, Tornado. Vi er amerikanere som bor i Japan, og vi har forberedt oss på å møte Tornado i nesten 2 år.

Dette bildet fanger ansiktsuttrykket til en mor som så sønnen sin, som hun ikke kan klemme, vaske, kle på eller kose med, legge seg ned på sin nye tjenestehund av fri vilje. Dette er ansiktet til en mor som har sett sønnen sin oppleve utallige mislykkede sosiale samspill, i forsøk på å få seg en ny venn. Hvem som helst. Hvilken som helst kobling. Hun har sett sønnen sin gråte hver natt i flere måneder, fordi han ikke har noe forhold til noen utenfor familien, uansett hvor hardt han prøver å bli kjent med nye folk, og uansett hvor hardt han jobber med autismen. Vanlige ting kommer ikke naturlig for ham. Og nå sitter moren bak sønnen sin, og observerer det fine øyeblikket i stillhet.

Alt har vært verdt det: Hver kamp, hver diagnose, hver eneste krone vi har brukt. Alt for å få Tornado – som jeg vet kommer til å utgjøre en stor forskjell. Som mor har jeg opplevd de utallige vonde stundene sønnen min har vært gjennom. Men denne gangen gråt jeg av en helt annen grunn. Det var en ubeskrivelig følelse.»

Tjenestehunder for folk med autisme er spesialtrent til å forenkle livene til de som lider av denne sykdommen. Hundene hjelper de som lider med å roe ned hvis de blir overstimulert.

Det var et veldig rørende øyeblikk for den unge mammaen, som hadde ventet lenge på sønnens nye støttespiller.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook