Katten fikk syv små kattunger. Det hunden gjør da, får hjertet mitt til å smelte!

De fleste vil nok si at hunder og katter ikke går godt sammen. Men av og til dukker det opp historier som dette, som beviser det motsatte.

En dag fikk en kvinne ved navn Gina et spørsmål fra en venn. Hun skulle reise bort en stund, og lurte på om Gina kunne passe på katten Terra mens hun var bort – noe Gina mer enn gjerne gjorde.

Terra flyttet inn hos Gina og en venn hun delte leilighet med. Men det var 2 til i husstanden også: hundene Archer og Flash.

Etter bare 2 uker, fikk Gina en melding fra romkameraten sin. Hun kunne fortelle at Terra så opphovnet ut, og at det så ut som hun var i mye smerte. Gina tenkte kanskje at katten bare hadde fått litt for mye mat de siste dagene, og bestemte seg derfor for å ikke dra til veterinæren.

Men en uke senere, ble det klart hva som var galt med Terra. Og det var ikke at hun hadde spist for mye mat…

Gina hørte noen merkelige lyder fra rommet Terra pleide å ligge på. Og da hun kom inn i rommet, skjønte hun straks hva det var! Terra hadde vært gravid, og hadde nå født 7 små kattunger!

Terra tok godt vare på sine nyfødte skatter, med god hjelp fra Gina – men det var noen andre i huset som også virket interessert i å hjelpe til: hunden Archer.

Archer var spesielt nysgjerrig på de små kattungene, og bestemte seg for å tre frem. Det var da Gina så det utrolige.

Hunden begynte å hjelpe Terra med kattungene. Han slikket dem rene, og far alltid i nærheten som sikkerhet. Han tok rett og slett på seg rollen som pappa til de små kattene.

Og Terra så ikke ut til å ha noe i mot at hunden blandet seg. Tvert i mot virket hun lettet og fornøyd med å få hjelp til å holde styr på de syv smårollingene.

I tillegg var Flash, husstandens andre hund, noe påtrengende. Archer sørget derfor for å passe ekstra godt på kattungene når han var i nærheten.

Archer virker som en veldig god hund. Jeg er overbevist om at Terra setter stor pris på hjelpen hun får.

Del gjerne den rørende artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook