Før pappaen drepte han, grep denne mannen inn. 11 år senere går bildene av de verden rundt!

Det er ikke uten grunn at løver kalles for dyrenes konge. De store, kraftige kattene er dyktige jegere, og med de enorme potene sine kan de slå utrolig hardt – for ikke å snakke om de gigantiske tennene og den sterke kjeven deres.

Dette vet den 69 år gamle dyrepasseren Frikkie von Solms bedre enn de fleste.

Han har nemlig oppdratt en løve selv de siste 10 årene. Men selv om han vet hvor farlige de kan være, vet han også hvor kjærlige de kan være.

Det beste eksempelet han har er den store løven Zion – hans beste venn!

Det uvanlige vennskapet begynte for 11 år siden…

Da Zion ble født i et Sør-Afrikansk naturreservat, måtte han separeres fra flokken sin. Faren for at pappaen hans ville drepe ham var for stor.

Derfor tok Frikkie på seg rollen som fosterfar.

De leker sammen, går turer, og elsker å kose.

«Det er virkelig unikt å se dem vokse seg så store. Vi kjenner hverandre godt, og har opplevd alt sammen. Folk snakker alltid om alle løver som om de er like, men de har alle sin egen personlighet.» forteller Frikkie.

Zion er så rolig av seg at Frikkie må ta av seg skoene når de går tur. De høylytte skrittene med sko på er forstyrrende for den sensitive løven.

De to har et så sterkt forhold at de til og med deler seng. Frikkie stoler helt og holdent på Zion, og tror aldri han kommer til å angripe et menneske.

I videoklippet nedenfor kan se Frikkie og Zion.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook