Søsteren advarte den nybakte mammaen mot å ta inn hunden. 10 år senere innser hun hvor feil hun tok!

Få vennskap er så enkle og uskyldige som de mellom et barn og en hund. Ikke bare fordi de ser alt det gode i hverandre – også fordi de tar godt vare på hverandre.

For denne familien skulle den nye hunden forårsake mye hodebry for mammaens søster. Hun mente nemlig at det ikke var noen god ide å skaffe seg en hund når de ventet en baby.

En hundevalp krever mye oppmerksomhet, mosjon og fremfor alt, tid. Hvis du i tillegg nettopp har fått en baby, er det rett og slett ikke nok timer i døgnet til å få alt gjort. Det trodde iallefall mammaens søster.

På nettstedet Imgur, skriver mammaen at søsteren ikke følte at det var en god ide å adoptere en ny labrador. Men til tross for søsterens advarsel, bestemte kvinnen seg for at hennes nyfødte datter skulle få seg en firbent og pelskledd lekekamerat.

Og da datteren kom til verden, var labradoren allerede etablert i hjemmet. Og etter hvert som årene gikk, måtte kvinnens søster bare innse at hun hadde tatt grundig feil.

Hunden og babyen utviklet et vakkert vennskap, dokumentert av morens kamera. Hun la ut oppdateringer på internett for hvert år som gikk, og bildene av de to kameratene er utrolig hjertevarmende.

De så på TV sammen, gikk turer og nøt hverandres selskap. Da jenta var nyfødt, var det hunden som passet på henne – men etter hvert som årene gikk, ble rollene byttet på.

Årene gikk, og datteren vokste seg større og større – samtidig ble hunden eldre og eldre, og begynte etter hvert å bli litt grå i barten.

Men det var ingenting som kom i veien for kjærligheten mellom de to.

Da datteren hadde fylt 10 år, tok livet dog en uventet vending. Labradoren hadde fått en svulst. Men heldigvis var svulsten godartet, og spredte seg ikke. Han måtte likevel opereres og behandles – og gjett hvem som var ved siden av ham hele tiden?

Båndene vi danner til kjæledyrene våre er noen av de sterkeste som finnes, og det illustrerer disse bildene godt.

Del gjerne de rørende bildene med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook