Hunden var alene i ett år. Når de åpner døren til leiligheten, blir de møtt av en grusom stank!

Russiske dyrevernsaktivister ble møtt av et grusomt syn da de kom inn i en leilighet i byen Novosibirsk. Leiligheten var fylt av en forferdelig stank av avføring. Så oppdaget de en levende skapning, som reiste seg sakte. Hva i all verden var det?

Ved første øyekast så det ut som et monster fra en skrekkfilm, men det var en neglisjert hund. Eieren hund døde et år tidligere, men istedet for å gi den stakkars hunden et nytt hjem, hadde slektningene bare låst ham inn i leiligheten.

Hunden hadde fått det mest nødvendige akkurat i tide. Han fikk mat og vann, og kunne gå på balkongen for å gjøre sitt fornødne der. Dette pågikk mens slektningene til den avdøde eieren kranglet om hvem som skulle arve eiendelene.

Når de bestemte seg for å selge leiligheten, tilkalte de dyrevernsaktivistene for å hente hunden. De grådige slektningene begrunnet den grusomme behandlingen av hunden med at de ville beskytte leiligheten mot innbruddstyver mens ingen bodde der.

Hundens pels hadde blitt så lang og flokete at han knapt kunne bevege seg. Den var også dynket i avføring og urin, som ga en forferdelig stank. Seks arbeidere måtte til for å frigjøre hunden fra pelsen. Og etter 3 timer begynte den fine hunden å komme frem.

Fire søppelsekker ble fylt med pels. Og under den tykke pelsen, hadde hunden flere byller og betennelser. Veterinærene ga ham navnet Cococs, da slektningene til eieren ikke engang visste hva han het.

Cococs har nå fått seg et nytt hjem. Hos sin nye eier Elena Rivvo, følger han en spesiell diett, slik at han skal komme seg tilbake i form. I tillegg vet Elena mye om bobtail-rasen, så hunden bli aldri bli neglisjert på samme måte igjen.

Nå kan vi bare håpe at de grådige slektningene til den avdøde eieren får så hatten passer, for den grusomme behandlingen av dette uskyldige dyret.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook