Når kvinnen tok båndet av hunden sin, fikk hun sjokk. Hun hadde aldri trodd at DETTE skulle skje!

Mange av dagens dyr lever et mye behageligere liv enn sine forfedre. De trenger ikke å streife gjennom skog og mark på utkikk etter mat.

Kampen for overlevelse har blitt langt bedre, og moderne medisin fortjener en stor del av takken. Men nå er det andre farer som truer. Amerikaneren Debbie French ønsker derfor å advare alle hundeeiere.

Da hun kom hjem etter en spasertur med hunden, oppdaget hun at hundens poter var brent. Det var en solfylt dag, og 27 grader i lufta.

Debbie ble sjokkert over skadene, og vil derfor advare andre hundeeiere. Før man går tur med hunden sin, bør man sjekke temperaturen på fortauet. Hvis det er for varmt til at du kan gå barbent selv, er det også for varmt for hundens poter.

Mange antar at hundenes poter tåler ganske mye, men slik er det ikke alltid. De er også følsomme og sensitive. Og når solen steker, kan asfalten på fortauet nå temperaturer opp i 60 grader.

I utgangspunktet bør hundeeiere regelmessig sjekke hundens poter for eventuelle sår, kutt eller andre skader.

For å unngå skader som dette, kan det være lurt å legge spaserturen til områder med gress, som parker og skogsløyper. Hvis du bor i urbane strøk, kan du kjøpe spesialdesignet sko til hunden – som er like effektive mot kalde føtter om vinteren, som varme føtter om sommeren.

Del denne artikkelen så vennene dine får med seg advarselen også!

Lik oss på Facebook