Monsteret brakk bena og satte fyr på hunden. Men til tross for mishandlingen, elsker han fortsatt mennesker!

Denne forferdelige historien fant sted i byen Kent i Storbritannia: Tre tenåringer, ruset på narkotika, kidnappet hunden Chunky fra eierne på en kveldstur.

De tre guttene, som ikke var eldre enn 16 år, oppførte seg som monstre mot den stakkars hunden. De slo og sparket, brakk to av bena hans, og satte fyr på ham med en lighter. Når de trodde hunden var død, dumpet de ham i en søppelbøtte.

Men den lille hunden overlevde – mot alle odds…

Politiet fikk heldigvis tak i guttene som sto bak mishandlingen, og de er nå dømt til ungdomsfengsel – og Chunky er tilbake hos familien sin.

«Det er det verste tilfellet jeg har sett. Det gir meg frysninger bare jeg tenker på det. Måten diss unge guttene har behandlet hunden på er ekstremt barbarisk, og helt utilgivelig.» sier politibetjent Caroline Doe.

At Chunky overlevde er et aldri så lite mirakel. Det som kanskje er et enda større mirakel, er at han, til tross for hva han har vært gjennom, stoler på og elsker mennesker. Familien understreker at han er litt mer nervøs enn tidligere, men at han fremdeles er den snille, gode familiehunden han alltid har vært.

Dette viser hvor store hjerter hunder har – de er virkelig menneskets beste venn. Til tross for det forferdelige Chunky ble utsatt for, elsker han fortsatt familien sin.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook