Apen stjal en frukt, og ble straffet på brutalt vis. Nå spres bildene for å vise dyreplageriets stygge ansikt!

Hver dag hører vi om dyr rundt omkring i verden, som lider de mest usannsynlige og forferdelige skjebnene. Dessverre finnes det altfor mange mennesker som mangler empati, og ikke har noen sperrer når det kommer til dyreplageri.

Jeg synes det er fryktelig, men det er også viktig at vi ser dette, slik at vi sammen kan gjøre noe med det. 

Dette eksempelet er fra India, hvor en ape besøkte et marked i fjor. Apekatten stelte i stand litt leven, og stjal litt mat. Ifølge AFP skal den ha vist seg rundt mennesker i seks måneder, og gjort lignende apestreker med jevne mellomrom. Det rettferdiggjør dog ikke måten han ble straffet på…

Istedet for å vise forståelse og løse konflikten på en grei måte, fikk apen virkelig gjennomgå. Han ble fanget og fikk armer og bein bundet sammen med stramme nylontråder.

Deretter ble han satt ut til utstilling foran lokalbefolkningen, som reagerte ned å juble for den forferdelige straffen.

Noen fotografer dokumenterte hendelsen med kameraene sine – for å vise hele verden at grusomt dyreplageri fortsatt pågår.

Ingen mennesker ble straffet for dette. En forbipasserende skal ha banket på apens panne, bare for å irritere ham. Etter en stund tok de tauene av ham, og plasserte ham i et bur.

Myndighetene i den indiske byen, som ligger nord for Mumbai, sa senere at apekatten skulle slippes ut i naturen igjen.

Dyr skal aldri straffes på denne måten! Ville dyr prøver rett og slett bare å overleve dagen – akkurat som oss mennesker, egentlig.

Del denne artikkelen hvis du også mener at mennesker må begynne å ta bedre bare på dyr!

Lik oss på Facebook