Den lille valpen er nesten helt spist opp. Igjen og igjen faller det blodige biter av ham før han reddes!

Man skulle tro at dyrevernaktivister med mange års erfaring ikke blir særlig sjokkert av noe som helst lenger. Det trodde disse amerikanerne selv, helt til de fant denne lille valpen.

På de støvete gatene i Houston, Texas (USA), fant veterinæren Dr. Karri en liten, blodig valp. Hele kroppen var dekket av sår og byller, den hadde nesten ikke pels igjen, og det stakkars dyret var utrolig avmagret. Dr. Karri kunne ikke engang se hvilken hunderase det var til å begynne med.

Etter at det første sjokket roet seg, begynte veterinæren å diagnostisere. Lille Reba (som hunden ble døpt) hadde et alvorlig tilfelle av skabb, og huden var full av betennelser. Og det gjorde ikke ting noe særlig bedre at hun klødde og skrapet på sårene sine til hun begynte å blø.

Etter å ha blitt vasket grundig, ble iallefall en positiv ting klar: skabben var ikke smittsom. Men Reba var 12 kilo undervektig, og infeksjonene hennes var så ille at hun knapt klarte å gå. Men etter 10 dager var det verste over. De fleste sårene har grodd, og bortsett fra litt feber er hun på god vei.

Og etterhvert som infeksjonene begynte å gi seg, kom den nydelige hunden mer og mer frem. Reba er en kriger med enormt mye viljestyrke.

Reba er fortsatt ikke helt frisk, men på veldig god vei. Snart er hun klar til å finne et nytt hjem. Hun har allerede overrasket veterinærene, og overbevist de om at de nye eierne får en fantastisk følgesvenn.

I videoklippet nedenfor kan du se fremgangen Reba har gjort.

Håper er aldri helt ute, og det må man aldri glemme. Stakkars Reba hadde det tøft på gaten og så sannsynligvis ikke lyset i enden av tunnelen. Helt til en ekte dyrevenn og helt dukket opp.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook