Hun adopterte en hund i forferdelig dårlig tilstand. Men SE hvordan han ser ut etter 4 uker!

En dag, når hun scrollet gjennom Facebook, så grekeren Valia Orfanidou et bilde som nærmest fikk hjertet hennes til å stoppe.

Bildet viste en hund, eller skjelettet av en hund, som trasket rundt på gaten. Bildet var tatt av en gresk kvinne som satt på et tog. Hun fikk øye på den magre hunden ved en togstasjon toget passerte. Bildet var så forferdelig at mange kommenterte i vantro, og tvilte på at det var ekte.

Valias hjerte ble knust av synet, og hun bestemte seg derfor for å finne den stakkar hunden og ta vare på ham. Allerede neste dag, satte to frivillige dyrevernaktivister kursen for å finne hunden.

Selv om Valia er aktiv i noen dyrevernorganisasjoner og har litt erfaring med forlatte hunder, ble hun sjokkert da hunden kom ut av buret han ble transportert i. Synet som møtte henne var så ille at hun ikke engang fikk til å gråte.

Det virket ganske åpenbart at hunden ikke hadde en eneste sjanse til å overleve, og alle forventet at han skulle avlives. Men etter en undersøkelse hos en veterinær, viste det seg at han led av en svært smittsom form for skabb – men tilstanden ellers var stabil.

Valia ga hunden navnet Billy, og ga ham godt med mat og rent vann.

Han spiser og sover fire ganger hver dag. Sakte med sikkert kommer kreftene hans tilbake, og han øker stadig i vekt. Innen 10 dager, var han i grei nok form til å kunne gå en liten tur hver dag. Og som da Valia først så bildet av Billy, gikk det rett til hjertet på henne.

Man kan knapt tro hvor fort han ble bedre. Etter en måned, publiserte Valia en video på Youtube, og mange kommenterte til og med at de trodde det var en annen hund. Han så virkelig bra ut!

En dag fikk Valia en melding, fra en greker bosatt i Sveits. Hun ønsket å adoptere Billy. Og etter en stund, var det klart for avreise.

Men det var ikke lett for Valia å ta farvel med Billy. Da de ankom flyplassen, brøt hun ut i tårer. Samtidig var hun lykkelig for å ha funnet et nytt hjem til ham.

Og selv om Billy nå bor i Sveits, fikk de seg en liten gjenforening etter en liten periode borte fra hverandre. Og gleden var overveldende!

Selv om Billy bor hos den greske kvinnen i Sveits, vil Valia alltid ha en spesiell plass i hjertet hans.

Denne historien viser at det som tilsynelatende er håpløst, kan ende på en bra måte. Nedenfor kan du se videoen av Billy.

DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!



 

Lik oss på Facebook