Veterinæren dro denne klumpen ut av kattens mage, og eieren ble blek. Men hun kan klandre seg selv!

Katten Ollie ble adoptert fra en dyrevernorganisasjon, og ble det første kjæledyret til en ung student. Alt har gått bra siden adopsjonen, og han nøt sine gode helse hver dag.

Helt til katten plutselig begynte å kaste opp, hele tiden. Den unge kvinnen tok ham straks med seg til veterinæren.

«De tok røntgenbilder, og fant en hard klump, viklet inn i magen og tarmene hans. De sa at han akutt trengte kirurgi, ellers ville han dø…Men at det også ville være en risiko for at han døde under operasjonen.» sier katteeieren.

Studenten valgte å gå for den risikofylte operasjonen, som kostet 4000 dollar. Og funnet de gjorde da de åpnet kattens mage var sjokkerende: Hårstrikk! Katten hadde spist så mange hårstrikk at de hadde krøllet seg fast i innvollene hans.

«Da de viste meg posen med alle hårstrikkene, fikk jeg lyst til å slå meg selv.» sier eieren. «Jeg følte meg så dårlig for å ha vært så uvitende. Jeg hadde verken sett etter visst at Ollie spiste hårstrikkene min. Jeg visste ingenting om hvor alvorlig situasjonen var. Veterinæren fortalte meg at unge katter liker å svelge merkelige ting, som hårstrikk og garn. Jeg visste ikke at Ollie nesten måtte betale for uvitenheten min med livet sitt. Jeg vil ikke at dette skal skje med noen andre katter eller katteeiere.»

Ollie har kommet seg etter operasjonen, og er på alle måter seg selv igjen. Og eieren hans er veldig lettet for at det hele gikk så bra som det gjorde:

«Til alle katteiere der ute: Ikke gjør samme feil som meg!»

Del gjerne denne artikkelen så advarselen når ut til flere!

Lik oss på Facebook