Når katten hans dør, ser 5-åringen etter en ny en hos dyrebeskyttelsen. Det han finner gjør ham overlykkelig!

3847

Når den 10 år gamle katten Phoenix forsvant for 18 måneder siden, ble 5 år gamle Ronnie fra England helt knust.

Sammen med mammaen Michelle Humber, hang han opp plakater rundt omkring i nabolaget, men ingen hadde sett noe til katten.

Når familien andre katt døde forrige måned, bestemte de seg for å adoptere en ny katt fra den lokale dyrebeskyttelsen. Og det var selvfølgelig Ronnie som skulle få velge. Men når Michelle og sønnen dro for å hente sitt nye firbente familiemedlem, fikk de øye på en gammel kjenning i et av burene.

Det var den forsvunne katten Phoenix! Ronnie brøt ut i tårer av glede så fort han dro kjensel på den elskede katten sin.

Phoenix hadde blitt funnet 2 måneder tidligere, og var klargjort for adopsjon. Han var ID-merket, men adressen og telefonnummeret som var registrert var utdatert. De hadde derfor ikke klart å komme i kontakt med familien.

De tok med seg Phoenix hjem, i tillegg til en katt til – som fikk navnet Orlando. Så nå har de nok en gang 2 katter i hus, og Ronnie kunne ikke vært mer fornøyd.

For et utrolig sammentreff!

«Det var så fantastisk å kunne holde ham i armene mine igjen.» sier moren Michelle. «Phoenix var en så stor del av livene våre, og det er utrolig godt å ha ham tilbake.»

Del gjerne denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!