Uberørt går folk forbi den døende hjemløse mannen. Bare en kvinne oppdager bunten i armene hans!

På en kald desember dag i Fresno, California, hadde amerikaneren Jenine-Lacette Dshazer et møte som ville forandre livet hennes for alltid.

Hun møtte en hjemløs mann på gaten – og hun ble plutselig inspirert til å snakke med ham.

De to begynte å snakke, og Jenine fikk snart høre den triste historien om Clifford James Herberts liv. For mange år siden var han eieren av et bilverksted – helt til han ble arbeidsledig som følge av en mislykket hjerteoperasjon i 2006.

Han kunne ikke jobbe, og snart kunne han ikke betale husleien. Da endte han opp på gaten.

Nå er hunden Baby hans eneste venn, som holder ham varm, og er trofast ved hans side. Clifford reddet Baby fra den grusomme forrige eieren hans, som mishandlet den stakkars hunden.

Clifford lider også av uhelbredelig kreft, og har ikke lenge igjen å leve. Han har akseptert sin egen skjebne, men han er redd for hva som vil skje med Baby når han går bort. Han ba derfor Jenine om hjelp til å finne et godt hjem til Baby. Hun lovte ham å ta godt vare på hans firbente bestevenn. Men Jenines gode gjerninger stoppet ikke der. Hun startet en innsamlingsaksjon på internett, og fikk Clifford sjekket inn på et motell.

Samtidig satte hun i gang hjulene for å finne et nytt hjem til Baby. Og riktignok: Jenine oppfylte Cliffords siste ønske, og fant et godt hjem til Baby. Der får hun til og med en «lillesøster» å leke med. Clifford ble overlykkelig!

Det var noe som fikk Jenine til å begynne å snakke med Clifford, og bra var det! Med hennes store hjerte, og ved hjelp av donasjoner fra fremmede fra overalt i verden, oppfylte hun Cliffords siste ønske, samtidig som hun fikk han av gatene for den siste perioden av livet hans.

Verden trenger flere mennesker som Jenine!

DEL gjerne denne rørende historien med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook