Det ser ut som en rotte som står på kjøkkenet. Men den vokser opp og blir til rottens største fiende!

En ung amerikaner hørte en dag en klynkende lyd fra ute i hagen sin. Han undersøkte saken nærmere, og merket at det var en liten pelskledd  skapning som lå fastklemt under gjerdet.

Mannen begynte straks å grave et hull for å frigjøre stakkaren. Ved første øyekast så det ut som en liten rotte – men etter en nærmere titt, innså han at det var en kattunge!

Etter å ha fått henne løs, tok han med seg kattungen inn.

Men 10 dager skulle det ta, før kattungen fikk se sin frelser. Hun var nemlig så ung at hun ikke hadde åpnet øynene ennå. Moren hadde forlatt henne hjelpeløs like etter fødselen.

Mannen knyttet et sterkt bånd til sin nye venn. Om natten står han opp hver 2,5 time for å mate henne, og for å holde sengen hennes varm. Også på dagtid må han jevnlig slippe alt han holder på med, for å stelle kattungen og gi henne det hun trenger.

Det er vanskelig å tro at denne bittelille pelsdotten skal vokse seg til en stor katt.

Selv om den unge mannen egentlig ikke ønsket seg et kjæledyr, kunne han ikke la være. Han måtte beholde den bedårende katten.

Den lille kattungens skjebne kunne fort ha vært annerledes, men heldigvis dukket denne mannen opp, og gjorde det rette. Nå bor de sammen, og trives veldig godt med det.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook