I panikk ser kvinnen det gigantiske dyret nærme seg. Men hun er for hardt skadd til å røre seg!

En bilulykke er en traumatisk opplevelse. Spesielt hvis du blir liggende hjelpeløs i bilen etterpå, ute av stand til å ringe etter hjelp.

36-åringen Shannon Lorio fra USA opplevde det da hun kjørte på en landevei i nærheten av hjembyen Pavo, i delstaten Georgia.

I en sving mistet hun kontroll over bilen, og kjørte av veien. Bilen rullet rundt, og Shannon ble slengt ut. Alt hun husker er knust glass og smerte, også ble det svart. Hun ble liggende bevisstløs i grøfta. Hvor lenge hun ble liggende husker hun ikke. Bare at hun hadde fryktelig vondt når hun våknet – og at hun var for omtåket til å reise seg.

«Jeg hadde blåmerker overalt, og det rant blod fra nesen min.» sier hun.

Tiden virket uendelig, fordi området var så øde. Ingen biler passerte, og ingen kom til unnsetning – før det plutselig kom en diger hund ut av ingensteds. Han kom nærmere og nærmere, helt til Shannon kunne kjenne den varme pusten hans i ansiktet.

Akkurat i det Shannon holdt på å bryte ut i panikk, åpnet hunden munnen sin – og begynte å slikke ansiktet hennes rent. Med sine siste krefter greide hun å legge armene sine rundt hunden, som dro henne ut av grøfta og opp mot veien. Og heldigvis kjørte det omsider en mann forbi, som kunne hjelpe Shannon til sykehuset. Hunden fikk også bli med, og han fikk seg et nytt, passende navn: Hero.

Hvor hunden kom fra, er det fortsatt ingen som vet. Det eneste Shannon vet er at han mest sannsynlig reddet livet hennes.

Helt siden hendelsen, har Shannon og Hero vært uatskillelige. Og etter en titt på bilvraket, er det ganske sjokkerende at Shannon ikke ble hardere skadd.

Få med deg hele historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook