Ingen ville ha verdens tristeste hund. Så dukket det opp en familie som endret på alt!

En 3 år gammel labrador ved navn Lana har hatt det tøft. Hun er kjent som «verdens tristeste hund», og hun var for deprimert til å gå tur, eller i det hele tatt røre seg. Hun har blitt adoptert 2 ganger, men begge eierne leverte henne tilbake til kennelen.

Lana ble reddet av Rescue Dogs Match i Toronto i Canada. Da var hun bare en liten valp. Hun ble først adoptert i 2015, men ble levert tilbake til kennelen noen måneder senere.

«Hun er søt og tullete: slik er personligheten hennes.» skrev kennelen om Lana på Facebook-siden sin.

«Hun er usikker, men kun forsiktig med fremmede til å begynne med. Når hun ikke er rundt folk hun stoler på, har hun en tendens til å stenge seg selv helt ute, eller bli veldig tilbakeholden.»

Den engstelige hunden ble adoptert igjen i 2016, men igjen ble hun returnert til kennelen noen måneder senere. Da ble det vedtatt at hun skulle avlives etter 20 mai i år, hvis hun ikke hadde et nytt hjem innen da.

Så kom kunngjøringen på Facebook-siden  til kennelen:

«Trommevirvel, takk…. Lana har fått seg et permanent hjem.»

Kennelen sørget for at Lana havnet hos et eldre par – noen med god tid, tålmodighet og vilje. Denne gangen mener de at de har funnet det perfekte hjemmet til henne. Alle gode ting er tre, som de sier.

Se videoreportasjen om verdens tristeste hund nedenfor.

Del gjerne historien om Lana med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook