Eks-kjæresten hans vil ta ham tilbake – på denne betingelsen. Svaret hans kunne ikke vært klarere!

3777

Eks-kjæresten til denne 33-år gamle mannen vil gjerne bli sammen med ham igjen. Men hun har en noe spesiell betingelse han må gå med på først. På nettstedet Imgur forteller han hele historien:

«Den tidligere kjæresten min og jeg har fortsatt følelser for hverandre, men vi gjorde det slutt på grunn av religiøse forskjeller. Her om dagen ringte hun meg, og fortalte meg at vi kunne bli sammen igjen – hvis jeg var villig til å kvitte meg med katten min.

Dette er katten min, Hobbes. Jeg er 33 år gammel, og Hobbes er nestens om et barn for meg. Jeg elsker katten min, og jeg vil aldri kvitte meg meg ham. Nå har jeg ikke behov for å bli sammen med eksen min igjen. Ferdig snakket.»

Vel, det var synd for kvinnen. Ingen kan komme mellom en mann og katten hans…I alle fall ikke tvinge han til å velge. Nå vet vi ingenting om den forrige partneren til denne karen, men ut ifra disse bildene å dømme, så tok han det riktige valget!

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!