Dyrebeskyttelsen skrev en annonse for å adoptere bort katten. Og teksten er hysterisk morsom!

2224

En slem katt fra Melbourne i Australia, ved navn Mr. Biggles, har raskt blitt internettkjendis, rett og slett fordi han er en forferdelig katt. 

Adopsjonsbyrået Cats of Melbourne skrev nylig en annonse, fordi de ville få noen til å adoptere Mr. Biggles og gi ham et ordentlig hjem. Og annonsen er 100 prosent ærlig – og veldig komisk. Kanskje til og med litt for ærlig:

«Mr Biggles (også kjent som Lord Bigglesworth) er en skikkelig drittsekk. Han ser nydelig ut med sin sorte, skinnende pels og store, gule øyne, men ikke la deg lure. Hvis han ikke liker det du holder på med, kommer han til å bite deg. Noen ganger slenger han seg etter føttene dine også, alt avhengig av hva som er innen rekkevidde.

Mr. Biggles liker ikke å bli forstyrret. Han får de mest hysteriske utbruddene hvis han ikke får gå ut når han vil. Hvis han ikke blir matet til riktig tid, eller ikke får lov til å sprade rundt på kjøkkenbenken og forsyne seg selv, blir han også grinete.

Mr. Biggles er en despot og en diktator. Han er ikke redd for å si fra når han ikke er fornøyd, noe som skjer ganske ofte, da ingenting lever opp til hans høye standarder. Et tegn på at Mr. Bigglesworth er misfornøyd er at øynene hans blir mørke og han vifter hardere med halen enn vanlig.

Mr. Biggles liker å kose på sine premisser, og han kommer og setter seg i fanget ditt når det passer ham. Og hvis kosingen ikke når standarden, biter han deg.

Men alt dette er vel verdt det, ikke sant?

Det finnes også fordeler ved å bøye seg ned ved Mr. Bigglesworths føtter:

Han har en hemmelig myk side. Han leker med kattunger, og egentlig elsker han å kose – fra tid til annen. Han elsker å være involvert i det du gjør, og han elsker å snakke. Han er dog ikke glad i å bli plukket opp. Noen ganger tillater han deg til og med å kysse ham på den skinnende, sorte hodet hans, men bare hvis han er i godt humør. Han liker å sove i enden av menneskenes seng, og i kattesengen (han snorker bare litt, det er så søtt).

Han er også veldig lojal…når du først har vunnet tilliten hans.

Biggles bor for øyeblikket hos en mann som heter Brett, i Melbourne. Han fortalte nylig The Huffington Post at Mr. Biggles «for øyeblikket glaner på noen kyllinger i hagen, og ser ut som han skal drepe de.»

Selv om annonsen har blitt utrolig populær på internett, har ingen adoptert Mr. Biggles ennå.

Er dette kanskje en katt for deg eller noen du kjenner?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!