Han legger den døde katten i en pose på gulvet. Det kameraet fanger da rører alle til tårer!

11138

Det er alltid trist når et kjæledyr dør, men det å ta farvel en siste gang kan hjelpe mye på sorgen. Og det gjelder ikke bare for mennesker – det er viktig at de andre firbente familiemedlemmene får muligheten til en siste avskjed også.

Eieren av katten «Chuey» hadde skjønt det, men etter at Chuey døde av kreft, fikk den andre katten hans, Big Boy, lov til å si farvel til sin gode venn en gang for alle.

I videoklippet nedenfor kan du se hva som skjedde. Det er utrolig trist, samtidig som det er vakkert og rørende. I følge kattenes eier har Big Boy det mye bedre nå, og han har kommet over tapet av sine gode venn.

Se klippet nedenfor.

Del gjerne denne rørende videoen med dine venner på Facebook!