«Til den hjerteløse kjerringa»: Hva eieren gjør med hunden sin i parken, får denne kvinnen til å reagere!

Hunden er menneskets beste venn, men dessverre er det ikke alltid slik at mennesket er hundens beste venn også.

Amerikanske Tanya Sulit ble vitne til et veldig godt eksempel på en hjerteløs hundeier.

Tanya var i en park da hun fikk øye på en hundeeier med hunden sin. Hunden var bare en valp, og eieren forlot henne i parken. Hun satte seg bare i bilen og kjørte av sted. Det fikk Tanya til å koke av sinne, og hun tok til Facebook for å skrive en beskjed til en ukjente kvinnen:

«Til den hjerteløse drittkjerringa som nettopp forlot en nydelig valp: Hun er i gode hender nå. Jeg var i parken med barna mine, og så at du kom kjørende med henne. Du hadde henne til og med i bånd. Så tok du av båndet, slik at hun fikk løpe etter gjessene. Jeg syntes det var søtt, og var glad på dine vegne. Men så så jeg, til min store forskrekkelse, at du løp tilbake til bilen, og kjørte avgårde uten valpen. Hun løp etter bilen din nedover veien, heldigvis ble hun ikke på kjørt. Jeg var der, mine to barn og chihuahuaen min Lilly. Jeg har allerede vært på Guilford County Animal Shelter og sjekket om hun er mikrochippet. Jeg har ikke gitt henne et navn ennå, men det vil bli vakkert. Og hun kommer ikke til å være kald og sulten i natt. Hun vil være trygg med meg. Og hun blir ALDRI forlatt og dumpet som søppel igjen!»

Tanya hylles nå for at hun tok vare på valpen, og for den ærlige beskjeden til eieren. Valpen har nå fått navnet Remy, men Tanya kaller henne bare for «skatten».

Forhåpentligvis nådde Tanyas beskjed ut til Remys forrige eier, og forhåpentligvis tar hun den til seg.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!